En extra vecka på Nordiska

Kulturexplosion - extra allt!

 

Direkt efter den ordinarie skolavslutningen den 31/5 börjar en extravecka som är öppen att söka för alla som studerar eller har studerat på skolans långa linjer. Inriktningen är kultur och kommunikation. Det kan handla om konst, skrivande, foto, sång, musik, film, teater, performance, agitation, samtal, matlagning, rörelse.
Redan innan kursen startar börjar planering och ihopsamling av idéer och visioner. Under kulturveckan arbetar vi som deltar i grupper med olika ämnesområden. Vi kan arbeta inomhus eller ute, i varierande gruppstorlekar och med de lärare som behövs. På torsdagen den 6/6 visar vi saker för varandra på en kulturexplosion.
Den här veckan blir vad du och dina vänner gör den till. Du som bor på skolan kan bo kvar under veckan, men det kostar så klart. Du som inte bor på skolan nu kan höra om det finns plats om du vill flytta in en vecka. Du som inte vill bo på internatet kan bo var du vill. Det går att tälta. Det går att äta i matsalen, allt har ett pris och det är kul att betala! Kursveckan berättigar till CSN.

Kursen börjar direkt efter skolavslutningen den 31/5 och slutar fredagen den 7/6 kl 13.00.
När du anmäler dig så är det bra om du har en idé om vad du vill göra under veckan.