Projektkurs - Fotografi - distans

Foto+ för dig som vill ha mer!

Fortsätt utvecklas tillsammans med andra bildskapare och med din egen fotolärare Per Hanstorp!

Foto+ för dig som vill ha mer!

Vill du fortsätta utvecklas som fotograf och bildskapare?

Fortsätt utvecklas tillsammans med andra och med din egen fotolärare Per Hanstorp!  Vi vänder oss först och främst till dig som tidigare studerat fotografi på Nordiska. Linjen har haft lika olika namn, men den är mest känd som Foto och dokumentation. Du har lite koll på pixlar och upplösning och har förstås en kamera som du är god vän med, men nu vill du fortsätta, eller återuppta fotograferandet igen i form av ett fotografiskt projekt!

Detta är en kurs på distans. Gemensamma delredovisningar på nätet sker en gång per månad, 1 september, 1 oktober, 5 november och 1 december. I  första hand tänker vi att du redan har ett fotografiskt projekt, eller en idé om vad du vill arbeta med, men du kan också få välja mellan två olika givna teman. Beskriv ditt projekt i det personliga brevet vid ansökan.

Innan kursen avslutas har vi en fysisk träff där vi går igenom varandras arbeten. Träffen är lördagen den 9 december. Det finns möjligheter till middag/frukost och övernattning fredag natt och/eller lördag natt för de som vill. Kostnad för detta tillkommer i så fall.