2017-18

Anna Ahnstedt Mitle

Jag heter Anna Ahnstedt Mitle, är 42 år och bor i Ljungskile. Jag har jobbat med teater i 20 år, men sa upp mig i januari 2017 för att det helt enkelt var dags att gå vidare. Att det skulle bli just Visskolan som var nästa steg klarnade under våren. Jag hade tidigare gått Rim och Reson på Nordiska och hade då blivit mer nyfiken på att ägna mig åt min musikaliska utveckling på heltid.

 

Jag skriver egna texter och musik, gärna ur den lilla människans perspektiv och med en feministisk blick. På Visskolan har jag fått ännu fler verktyg att slipa mina texter och med hjälp av spännande pedagoger även tonsätta, översätta och tolka andras texter. Tidigare har jag sjungit i kör, men att ge rösten uppmärksamhet genom individuella sånglektioner betyder mycket för att våga ta mig an större sångliga utmaningar, det blir roligare för både mig och publiken!

 Förutom att vara i kulturens tjänst ägnar jag tid åt odling, både mer konkret som rosor och morötter, men även att försöka guida två pojkar till trygga varelser i ett samhälle i stor förändring.

Hör Annas sång ”Susanne” här